BHV certificaat

Wat is een Bhv’er 

Bedrijfshulpverleners (bhv’ers) zijn gewone werknemers. Ze komen als eerst in actie  als er in het bedrijf iets gebeurt: er breekt brand uit, iemand bezeert zich of er is een ontruiming nodig. Zij weten wat er moet gebeuren als er brand is of als er iemand flauwvalt. Ook zorgt de bhv’er  ervoor dat bij een ontruiming iedereen op een veilige manier het gebouw kan verlaten.

De BHV cursus in 4 stappen:

1. Brandbestrijding

Bij brandbestrijding leer je waar je rekening mee moet houden als je een oproep krijgt omdat er brand is in jouw bedrijf. Wanneer is het verantwoord om een bluspoging te doen? In welke gevallen moet je direct starten met ontruimen? Je leert welke branden je nog kan blussen en hoe je dat moet doen. Vanzelfsprekend komen daarbij ook de gevaren bij het blussen aan bod. Je eigen veiligheid staat immers altijd voorop.

2. Ontruiming

Bij ontruiming staat een algemene ontruimingsprocedure voor de bhv centraal. Wat moet je als bhv’er allemaal doen als er moet worden ontruimd? Ook is er aandacht voor de ontruimingsvoorzieningen en de samenwerking met externe hulpverleningsdiensten.

3. Niet-spoedeisende eerste hulp

Bij niet-spoedeisende eerste hulp gaat het over de beoordeling en behandeling bij
niet-levensbedreigende aandoeningen. Dit kunnen onder meer wonden, oogletsels, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden zijn.

4. Spoedeisende eerste hulp

Bij spoedeisende eerste hulp komt de reanimatie met gebruik van de AED aan bod. Ook wordt ingegaan op het optreden bij verslikking, shock, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en hersenletsel.

Let op: BHV certificaat is 1 jaar geldig.

BHV certificaat

Op locatie
399,- Incl. BTW
  • Goedkoopste van België
  • Slagingskans meer als 95%
  • Ook in het weekend
  • Incompany? U krijgt een offerte op maat.
  • Vanaf 4 personen

Opleiding aanvragen

Vul onderstaande formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Contact Informatie
Welke opleiding wilt u aanvragen